Tort alb-negru
Tortul alb-negru ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 293 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, bicarbonat de sodiu, cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Tort alb-negru, Pădurea Neagră Lira Tort, și Pădurea Neagră Lira Tort.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie cu tub de 10 inci cu spray de gătit; praf cu pesmet.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron și amestecați bine cu un tel. Bateți untul într-un castron mare la viteza medie a unui mixer până când este ușor și pufos. Adăugați treptat zahărul granulat și vanilia, bătând până se omogenizează bine.
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu laptele, bătând la viteză mică, începând și terminând cu amestecul de făină.
Puneți două treimi din aluat (aproximativ 4 căni) în tigaia pregătită.
Adăugați siropul și bicarbonatul de sodiu în aluatul rămas în castron, amestecând doar până se omogenizează; lingura deasupra aluatului.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când tortul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar. Cerneti cacao deasupra tortului.