Tort alb-negru

Tort alb-negru
Tortul alb-negru ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 293 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, bicarbonat de sodiu, cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Tort alb-negru, Pădurea Neagră Lira Tort, și Pădurea Neagră Lira Tort.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Înveliți o tigaie cu tub de 10 inci cu spray de gătit; praf cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron și amestecați bine cu un tel. Bateți untul într-un castron mare la viteza medie a unui mixer până când este ușor și pufos. Adăugați treptat zahărul granulat și vanilia, bătând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu laptele, bătând la viteză mică, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
7
Puneți două treimi din aluat (aproximativ 4 căni) în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați siropul și bicarbonatul de sodiu în aluatul rămas în castron, amestecând doar până se omogenizează; lingura deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
9
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când tortul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar. Cerneti cacao deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista