Tort alb-negru

Tort alb-negru
Tortul alb-negru ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 293 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, bicarbonat de sodiu, cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Tort alb-negru, Pădurea Neagră Lira Tort, și Pădurea Neagră Lira Tort.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Înveliți o tigaie cu tub de 10 inci cu spray de gătit; praf cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron și amestecați bine cu un tel. Bateți untul într-un castron mare la viteza medie a unui mixer până când este ușor și pufos. Adăugați treptat zahărul granulat și vanilia, bătând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
CeapăCeapă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu laptele, bătând la viteză mică, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
7
Puneți două treimi din aluat (aproximativ 4 căni) în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați siropul și bicarbonatul de sodiu în aluatul rămas în castron, amestecând doar până se omogenizează; lingura deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când tortul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar. Cerneti cacao deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista