Topping De Pește

Topping De Pește
Nevoie de o felul principal pescatarian? Toppingul de pește ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 1066 calorii. Pentru $12.99 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, parmezan, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Topping De Pește, Plăcintă Cu Pește Cu Topping De Cartofi Dulci, și Pește la cuptor cu Topping Caesar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți suficient unt pentru a acoperi ambele părți ale peștelui într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Presărați usturoi și ceapă pudră, sare și piper pe ambele părți ale peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De CeapăPraf De Ceapă
UsturoiUsturoi
PeștePește
3
Așezați pe amestecul de pește: carne de crab, maioneză, fulgi de pătrunjel, ceapă rotundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
MaionezăMaioneză
CrabmeatCrabmeat
CeapăCeapă
PeștePește
4
Presărați peste amestecul de mai sus: parmezan ras și apoi firimiturile de pâine durează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
PesmetPesmet
5
Coaceți 350 de grade timp de 20-25 de minute sau până când toppingul este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate33
Revista