Topping De Câine Cu Roșii Prăjite Cu Aragaz Lent
Rețeta Slow-Cooker prăjită de tomate Coney Dog Topping ar putea satisface pofta americană în aproximativ 5 ore și 25 de minute. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 118 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, muștar măcinat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Foc De Roșii. {Încet}, Sunday Slow Cooker: Supă Rustică De Roșii Și Ardei Roșu Prăjit, și Aragaz Lent Ușor Aragaz Lent Friptură Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina in tigaie de 12 inci la foc mediu-mare, amestecand frecvent, pana se rumeneste si crocanta; scurgeți slănina pe prosoape de hârtie și scurgeți grăsimea din tigaie.
Gatiti carnea de vita si ceapa in aceeasi tigaie la foc mediu 8-10 minute, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita se rumeneste; se scurge bine.
Se amestecă amestecul de carne de vită, slănină și ingredientele rămase în aragazul lent de 4 până la 5 litri.
Acoperiți și gătiți la foc mic 4 până la 5 ore.
Serviți ca topping pentru hot dog. Topping-ul se va menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.