Topper De Anghinare

Topper De Anghinare
Topper anghinare ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 85 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 34 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei prăjiți, biscuiți de grâu ușor țesute, brânză parmezană polly-o și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Topper De Anghinare Și Ardei Roșu, Banh Mi pe un bun Hot Dog Topper, și California Pup Hot Dog Topper.

Instrucțiuni

1
Se amestecă anghinare, Neufchatel și parmezan cu mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine. Se amestecă ardeii; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
NeufchatelNeufchatel
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Se da la frigider cel putin 1 ora.
3
Răspândiți 2 lingurițe. din amestecul de anghinare pe fiecare cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Pentru LegarePentru Legare
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista