Topiți-vă în gură Praline
Se topesc în gura ta Praline este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 36 de porții. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 90 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, extractul de vanillan, Zara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Se topește în gură chiftele, Se Topește În Gură Plăcintă De Pui, și Se topește în gură pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Întindeți pecanele pe o foaie de copt într-un singur strat.
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când este parfumat. Pune deoparte.
Într-o cratiță, amestecați împreună zahărul cofetarilor, zahărul alb, Zara, smântâna grea, untul și sarea. Se aduce la fierbere la foc mediu. Când amestecul începe să fiarbă, începeți să amestecați ușor cu o lingură de lemn și continuați să gătiți până când amestecul este ușor deasupra etapei cu bilă moale la 250 de grade F (120 de grade C).
Se ia de pe foc și se amestecă bicarbonatul de sodiu și vanilia. Amestecul se va extinde în timp ce se agită. Se răcește timp de 10 până la 15 minute, apoi se amestecă nucile pecan. Continuați să amestecați cu o lingură de lemn până când amestecul își pierde luciul. Aruncați lingurițe de amestec pe hârtie pergament care a fost acoperită cu spray antiaderent cu aromă de unt. Se lasă să se răcească complet.