Melt-In-ta-gura coaste la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 6.45 pe portie. O porție conține 1927 calorii, 118g de proteine, și 145g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de praf de usturoi, părți de carne de porc, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Topiți-Vă În Gură Coaste Scurte, Beth se topește în gură coaste de grătar (cuptor), și Aragaz Lent Topiți-Vă În Gură Coaste Scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați spareribs în partea de jos a unui aragaz lent. Într-un castron mediu, amestecați ingredientele rămase. Rezervați 6 linguri pentru Pizza la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De Rezervă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul peste spareribs. Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 6 până la 8 ore sau la mare timp de 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De Rezervă
4
Rezervați 1/2 din coaste și trageți carnea din oase pentru rețeta de pizza la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch