Topitură De Curcan Încărcată

Topitură De Curcan Încărcată
Topirea curcanului încărcat necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 14 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 250 și costă 6 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați inele de ceapă, curcan delicios, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ouă mexicană încărcată și brânză topită, BBQ Turcia se topesc, și Ziua-După Topirea Curcanului.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună avocado, maioneză și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
2
Întindeți amestecul de avocado pe o parte a 4 felii de pâine. Se acoperă uniform cu curcan, roșii, ceapă, slănină, brânză și felii de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Întindeți jumătate de unt pe o parte a fiecărui sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
4
Așezați, cu părțile unse în jos, într-o tigaie mare antiaderentă fierbinte. Gatiti la foc mediu 6 minute sau pana devine auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Întindeți untul rămas pe părțile necurățate; întoarceți și gătiți încă 6 minute sau până devin aurii. Repetați, dacă este necesar, pentru sandvișurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1
Așezați sandvișurile cu unt pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Așezați o a doua foaie de copt deasupra sandvișurilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până la aur.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții250
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista