Topitură De Curcan Încărcată
Topirea curcanului încărcat necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 14 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 250 și costă 6 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați inele de ceapă, curcan delicios, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ouă mexicană încărcată și brânză topită, BBQ Turcia se topesc, și Ziua-După Topirea Curcanului.
Instrucțiuni
Amestecați împreună avocado, maioneză și praf de usturoi.
Întindeți amestecul de avocado pe o parte a 4 felii de pâine. Se acoperă uniform cu curcan, roșii, ceapă, slănină, brânză și felii de pâine rămase.
Întindeți jumătate de unt pe o parte a fiecărui sandviș.
Așezați, cu părțile unse în jos, într-o tigaie mare antiaderentă fierbinte. Gatiti la foc mediu 6 minute sau pana devine auriu.
Întindeți untul rămas pe părțile necurățate; întoarceți și gătiți încă 6 minute sau până devin aurii. Repetați, dacă este necesar, pentru sandvișurile rămase.
Așezați sandvișurile cu unt pe o foaie de copt.
Așezați o a doua foaie de copt deasupra sandvișurilor.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până la aur.