Ton Și Ardei La Grătar Cu Vinaigretă De Caper

Tunan la grătar și ardei cu Vinaigrette Caper este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $6.5 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, muștar dijon, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ardei roșii prăjiți și conopidă cu vinetă de Caper, Sparanghel la grătar cu vinaigretă de Caper, și Salată de friptură la grătar cu vinetă Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul cu gaz pentru gătit la foc mare direct.
În timp ce grătarul se încălzește, tăiați ardeii pe lungime în sferturi, aruncând tulpinile și semințele. Tăiați capetele astfel încât sferturile să fie plate.
Presărați tonul peste tot cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Gatiti tonul si ardeii pe gratar usor uleiat, intoarcandu-se o data, pana cand tonul este roz doar in centru si ardeii sunt doar fragezi, 4 pana la 6 minute in total (ardeii pot dura mai mult decat tonul).
Transferați tonul și ardeii ca gătite pe o farfurie de servire.
În timp ce tonul gătește, amestecați sucul de lămâie, muștarul și restul de 1/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până la emulsionare.
Bateți în capere și pătrunjel.
Serviți tonul acoperit cu ardei și vinetă de caper.
Nota bucătarilor: dacă nu aveți un grătar pe gaz sau nu puteți face grătar în aer liber, gătiți tonul pe o tigaie mare (cu 2 arzătoare), ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat, rotind o dată, 4 până la 6 minute în total.