Ton În Stil Italian-American Se Topește
Ton stil italian-American se topește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 703 calorii, 44G de proteine, și 47G de grăsime per portie. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de rulouri de hot dog din New england, suc de lămâie, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ton Italian Se Topește, Ton Italian Se Topește, și Ton Italian Se Topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați pasta de hamsie cu ulei de măsline extravirgin.
Adăugați măslinele, ceapa, țelina, tonul, sucul de lămâie și piperul, după gust și aruncați pentru a combina. Ungeți ușor fiecare parte a rulourilor și prăjiți pe fiecare parte sub broiler. Umpleți rulourile cu salata de ton și acoperiți cu brânză. Aranjați pe o tigaie de foi și fierbeți până se topește brânza.
Transferați pe farfurii de servire și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care îl puteți încerca este La Jota Howell Mountain Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.