Ton roșu și piper negru prăjit cu sos de Chile roșu de ananas și cartofi prăjiți condimentați
Reteta tocită roșu și piper negru Crusted ton cu ananas-sos de Chile roșu și cartofi prajiti condimentate ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 1106 calorii, 58G de proteine, și 54g de grăsime per portie. Pentru $ 4.42 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți chile de arbol, cascabel chile pulbere, sare kosher, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Sos De Chile Roșu Sud-Vest, Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, și roșii prăjite și piper roșu dip.
Instrucțiuni
Puneți sucul de ananas într-o cratiță medie la foc mare și reduceți la 3 căni.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Adăugați pudra ancho și chile de arbol și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați sucul de ananas redus, aduceți la fierbere și gătiți până se reduce la 2 căni.
Puneți amestecul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Se strecoară într-o cratiță medie curată la foc mediu, se adaugă mierea și se gătește 5 minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Amestecați condimentele într-un bol mediu.
Ungeți tonul pe fiecare parte cu ulei de măsline și condimentați cu sare. Dragă 1 parte a fiecărui ton în amestecul de condimente.
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare până aproape de fumat.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline și căutați condimentele de ton în jos timp de 2 până la 3 minute, până se formează o crustă. Întoarceți-vă și continuați să gătiți timp de 1 până la 2 minute pentru o coacere rară.
Se amestecă împreună sarea, praful de ancho și chimenul într-un castron mic.
Încălziți uleiul vegetal la 325 grade F într-o friteuză. Prăjiți cartofii în loturi până se rumenesc ușor.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Creșteți temperatura uleiului la 375 de grade, puneți cartofii, în loturi, înapoi în ulei și prăjiți până se rumenesc și crocante.
Scoateți cartofii prăjiți din ulei cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și condimentați imediat cu amestecul de condimente.