Ton, roșii Cherry și năut

Ton, roșii Cherry și năut
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Tonul, roșiile Cherry și nautul ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 62g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 702 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți pește, salată verde, non vegetarian și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Ardei Roșu, Năut Și Roșii Cherry Cuscus, Paste La Cuptor Cu Roșii Cherry + Naut Proaspăt, și Gemelli cu roșii cherry Blistered, năut și boia afumată.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista