Ton Prăjit Cu Susan Cu Salată De Legume
Tonul prăjit cu susan cu salată de legume este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,48 USD pe porție. O porție conține 548 calorii, 40g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, ardei grași, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma boabele de vanilie, puteți urma acest fel principal cu Mini biscuiți de vanilie cu glazură de fasole de vanilie ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Ton Prăjit Cu Susan, Ton cu crustă de susan în tigaie, și Ton ars cu crustă de susan.
Instrucțiuni
Atașați lama de grătar la robotul de bucătărie. Julienne fiecare legumă și se lasă deoparte. Într-un alt castron, amestecați toate ingredientele pentru pansament și adăugați legume.
Adăugați coriandru și combinați ușor.
Lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute.Pentru ton
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mare până când este fierbinte.
Combinați semințele de susan și wasabi într-un castron; condimentează cu sare și piper. Acoperiți tigaia cu spray de gătit; stropiți ulei în tigaie. Ton ușor sărat; dragă în amestec de susan-wasabi. Reduceți căldura la mediu și puneți tonul în tigaie. Se fierbe până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute. Flip; gatiti 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească câteva minute. Împărțiți slaw-ul între 4 farfurii și acoperiți cu ton.Sursa: lama de grătar Lincoln, Santa Monica, CAAttach la robotul de bucătărie. Julienne fiecare legumă și se lasă deoparte. Într-un alt castron, amestecați toate ingredientele pentru pansament și adăugați legume.
Adăugați coriandru și combinați ușor.
Lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute.
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mare până când este fierbinte.
Combinați semințele de susan și wasabi într-un castron; condimentează cu sare și piper. Acoperiți tigaia cu spray de gătit; stropiți ulei în tigaie. Ton ușor sărat; dragă în amestec de susan-wasabi. Reduceți căldura la mediu și puneți tonul în tigaie. Se fierbe până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute. Flip; gatiti 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească câteva minute. Împărțiți slaw-ul între 4 farfurii și acoperiți cu ton.Sursa: Lincoln, Santa Monica, CA
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.