Ton "marinat" ars cu vinetă Negru-măslin

Tonul "marinat" ars cu vinaigretă de măsline negre este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 515 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piure de măsline negru achiziționat, arpagic, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Ton ars cu vinaigretă de măsline-tapenadă și Rucola, Ton ars cu vinaigretă de măsline-tapenadă și Rucola, și Ton ars cu vinaigretă de măsline-tapenadă și Rucola.
Instrucțiuni
Așezați sucul de lămâie într-un castron mic.
Bateți în 1/2 cană de ulei de măsline, apoi piure de măsline. Condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper.
Presărați tonul cu sare și piper; frecați cu restul de 2 linguri de ulei.
Încălziți tigaia mare și grea la foc mare.
Adăugați ton în tigaie; se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute.
Transferați tonul în farfurie; se răcește 30 de minute.
Tăiați subțire tonul transversal, rezervând orice resturi. Puneți 1 lingură de vinaigretă pe fiecare din cele 6 farfurii. Aranjați feliile de ton, suprapunându-se ușor, în cerc pe fiecare farfurie. Lingura rămasă vinaigrette peste ton. Tăiați orice resturi de ton; așezați în centrul cercului.