Ton La Grătar Din Caraibe

Ton La Grătar Din Caraibe
Rețeta Tunan la grătar din Caraibe este gata în aproximativ 42 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. Această rețetă servește 17. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 60 de calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de fripturi de ton, condimente din Caraibe, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Ton Picant La Grătar Din Caraibe, Ton Condimentat Din Caraibe, și Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă uleiul de măsline, sucul de lămâie și condimentele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați fripturile de ton într-o pungă mare de plastic resigilabilă sau într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați marinada; întoarceți-vă să acoperiți bine.Dați la frigider 30 de minute sau mai mult pentru un plus de aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
4
Scoateți peștele din marinată. Aruncați orice marinată rămasă.Se fierbe sau se pune la grătar la foc mediu 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când tonul este dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții17
Scor De Sănătate28
Revista