Ton la grătar cu sos de piper

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tonul la grătar cu sos de piper. Pentru $6.08 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 302 calorii, 41G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartoful Yukon gold—decojit, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Ton cu sare și piper la grătar, Fripturi De Ton La Grătar Cu Unt De Lămâie-Piper, și Ton glazurat la grătar cu Ragout dulce de ardei gras.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau preîncălziți broilerul.
Într-o cratiță, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați ceapa și gătiți la foc mic până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați ardeii galbeni, cartoful, apa și un vârf mare de sare. Acoperiți și gătiți până când ardeii și cartofii sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Transferați legumele și lichidul lor într-un robot de bucătărie și procesați până se curăță aproximativ. Răsturnați sosul într-un castron, adăugați sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ungeți fripturile de ton cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți sau fierbeți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate la exterior și mediu rare în centru. Puneți sosul pe farfurii mari și puneți fripturile de ton deasupra.
Se ornează cu frunze de salvie și se servește.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.