Rețeta de ton la grătar cu Salsan de Mango-Papaya este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 414 calorii, 41G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 7,44 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare și piper, ulei de măsline, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Încercați Ton la grătar cu ananas fierbinte-salsa de Papaya, Fripturi De Ton La Grătar Cu Salsa De Mango, și Salsa De Papaya Mango pentru rețete similare.
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.