Ton la grătar cu ceapă caramelizată, scorțișoară și mentă

Tonul la grătar cu ceapă caramelizată, scorțișoară și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 413 calorii, 41G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 6,43 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, sare și piper kosher, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Fripturi de ton cu ceapă caramelizată, Vinete cu ceapă caramelizată, roșii și mentă, și Brânză la grătar cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa, zahărul, scorțișoara și fulgii de ardei roșu și presărați sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste si se caramelizeaza, aproximativ 30 de minute. Se amestecă câteva linguri de apă și oțetul. Gustați și condimentați cu sare și piper. Amestecați menta și pătrunjelul tocat chiar înainte de servire.
Încălziți grătarul la mare pentru grătarul direct.
Ungeți tonul pe ambele părți cu uleiul de canola și presărați sare și piper. Grătați tonul până se rumenesc și ușor carbonizate pe ambele părți și fierte până la o coacere medie-rară, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Feliați fripturile de ton gros peste cereale și șindrilați-le pe un platou de servire. Puneți amestecul de ceapă în centru. Păstrați la temperatura camerei aproximativ 15 minute înainte de servire.