Ton la grătar cu caramel Miso șalotă

Ton la grătar cu caramel Miso șalotă
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Tonul la grătar cu caramel Miso Shallot ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 153 calorii, 23g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 14. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Martha Stewart are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână fripturi de ton, miso, anason stelat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Miso Black Sesame Caramel Popcorn Balls + 15 Moduri Dulci De A Folosi Miso, Shallot - tofu marinat cu sos de scufundare Miso, și Ton ars cu muștar cu cremă de șalotă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate66
Revista