Ton glazurat la grătar cu Ragout dulce de ardei gras
Tonul glazurat la grătar cu Ragout dulce de ardei gras este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $5.46 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 279 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de frunze de oregano, unt, roșii uscate la soare ambalate în ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi dulci la grătar și ardei gras, Sandwich Cu Ardei Gras Cu Salată De Ton Cu Mere, și Sandvișuri cu pui și ardei gras glazurat Balsamic.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați sucul de ananas și mierea și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lasă să se răcească.
3
Prăjiți ardeii roșii și galbeni direct peste o flacără de gaz sau sub broiler, întorcându-se, până când sunt carbonizați peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Se transferă într-un castron, se acoperă și se lasă la abur timp de 10 minute. Curățați ardeii și aruncați tulpinile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați ardeii în zaruri de 1/2 inch și puneți-i într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați sucurile de ardei rezervate și roșiile roșii și galbene și fierbeți la foc moderat timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Galbenă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
7
Adăugați roșiile uscate la soare, condimentați cu sare și piper și scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Condimentează fripturile de ton cu sare și piper. Grătiți fripturile de ton la foc fierbinte sau la foc mare timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte, perindând frecvent cu glazura de ananas și miere; tonul ar trebui să fie frumos carbonizat la exterior și mediu rar în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Friptură De Ton
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Dressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Mandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
9
Aduceți ragoul de ardei la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
10
Se ia de pe foc și se învârte în unt până se omogenizează. Puneți o friptură de ton pe fiecare farfurie și lingurați ragoul de ardei alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Ton
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.