Ton glazurat la grătar cu Ragout dulce de ardei gras

Ton glazurat la grătar cu Ragout dulce de ardei gras
Tonul glazurat la grătar cu Ragout dulce de ardei gras este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $5.46 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 279 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de frunze de oregano, unt, roșii uscate la soare ambalate în ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi dulci la grătar și ardei gras, Sandwich Cu Ardei Gras Cu Salată De Ton Cu Mere, și Sandvișuri cu pui și ardei gras glazurat Balsamic.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați sucul de ananas și mierea și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii (120 G Fiecare) Suc De Ananas Neîndulcit2 Cutii (120 G Fiecare) Suc De Ananas Neîndulcit
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Lasă să se răcească.
3
Prăjiți ardeii roșii și galbeni direct peste o flacără de gaz sau sub broiler, întorcându-se, până când sunt carbonizați peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Se transferă într-un castron, se acoperă și se lasă la abur timp de 10 minute. Curățați ardeii și aruncați tulpinile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Tăiați ardeii în zaruri de 1/2 inch și puneți-i într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați sucurile de ardei rezervate și roșiile roșii și galbene și fierbeți la foc moderat timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie GalbenăRoșie Galbenă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
7
Adăugați roșiile uscate la soare, condimentați cu sare și piper și scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Condimentează fripturile de ton cu sare și piper. Grătiți fripturile de ton la foc fierbinte sau la foc mare timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte, perindând frecvent cu glazura de ananas și miere; tonul ar trebui să fie frumos carbonizat la exterior și mediu rar în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Friptură De TonFriptură De Ton
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Aduceți ragoul de ardei la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10
Se ia de pe foc și se învârte în unt până se omogenizează. Puneți o friptură de ton pe fiecare farfurie și lingurați ragoul de ardei alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
11
Se ornează cu oregano și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Revista