Ton glazurat la grătar cu Ragout dulce de ardei gras

Tonul glazurat la grătar cu Ragout dulce de ardei gras este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $5.46 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 279 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de frunze de oregano, unt, roșii uscate la soare ambalate în ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi dulci la grătar și ardei gras, Sandwich Cu Ardei Gras Cu Salată De Ton Cu Mere, și Sandvișuri cu pui și ardei gras glazurat Balsamic.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați sucul de ananas și mierea și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 25 de minute.
Prăjiți ardeii roșii și galbeni direct peste o flacără de gaz sau sub broiler, întorcându-se, până când sunt carbonizați peste tot.
Se transferă într-un castron, se acoperă și se lasă la abur timp de 10 minute. Curățați ardeii și aruncați tulpinile și semințele.
Tăiați ardeii în zaruri de 1/2 inch și puneți-i într-o tigaie mare.
Adăugați sucurile de ardei rezervate și roșiile roșii și galbene și fierbeți la foc moderat timp de 2 minute.
Adăugați roșiile uscate la soare, condimentați cu sare și piper și scoateți-le de pe foc.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Condimentează fripturile de ton cu sare și piper. Grătiți fripturile de ton la foc fierbinte sau la foc mare timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte, perindând frecvent cu glazura de ananas și miere; tonul ar trebui să fie frumos carbonizat la exterior și mediu rar în interior.
Aduceți ragoul de ardei la foc mic.
Se ia de pe foc și se învârte în unt până se omogenizează. Puneți o friptură de ton pe fiecare farfurie și lingurați ragoul de ardei alături.
Se ornează cu oregano și se servește imediat.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.