Ton Cu Tăiței Wasabi
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Tonul cu tăiței Wasabi ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 547 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $6.74 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă de primăvară, suc de lămâie, pastă de wasabi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Ton Cu Tăiței Wasabi, Fidea Wasabi, și Salată De Ton Wasabi.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.