Ton Cu Tapenadă
Tonul cu tapenadă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 6 și costă $ 7.06 pe portie. O porție conține 267 calorii, 40g de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pimiento, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 87%. Rețete similare includ Tapenadă De Ton, Crostini cu tapenadă de ton, și Burgeri de ton cu tapenadă.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie. Se pulsează de 5 ori sau până se toacă mărunt, răzuind părțile laterale ale bolului, dacă este necesar.
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte.
Presărați tonul uniform cu sare și piper.
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați peștele pe raft; grătar, acoperit, 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Garnisiți cu pene de lămâie și crenguțe de rozmarin, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.