Ton cu sos de nucă de cocos-Curry

Tonul cu sos de nucă de cocos-Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 783 calorii, 58G de proteine, și 37g de grăsime per portie. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cilantro, lapte de cocos, pudră de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 86%. Rețete similare includ Curcan curry verde thailandez și carne de dovlecel într-un sos Curry verde cu lapte de nucă de cocos, Sos Curry-Nucă De Cocos, și Sos Curry De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați laptele de nucă de cocos, concentratul de tamarind și pasta de curry; amestecați cilantro.
Clătiți tonul, uscați-l și întoarceți-l în sos de lapte de cocos. Ridicați peștele; salvați sosul.
Se toarnă sosul într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru; se aduce la fierbere la foc mare, amestecând. Sau aduceți la fierbere într-un recipient sigur pentru microunde într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%). Păstrați cald.
Așezați tonul pe un grătar ușor uns pe un pat solid de cărbuni foarte fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 1 până la 2 secunde), închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti tonul pana cand fundul este de culoare palida aproximativ 1/4 inch in peste (taiat la test; centrul este rosu), aproximativ 2 minute. Întoarceți tonul cu o spatulă largă și gătiți până când partea de pe grătar are aceeași culoare ca în partea de sus, iar centrul este încă roz până la roșu, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Se amestecă caju în orez, se pune lingura pe farfurii și se acoperă cu porțiuni egale ton.
Se servește cu sos cald de nucă de cocos-curry și se adaugă sare după gust.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.