Ton Cu Slaw Asiatic

Ton Cu Slaw Asiatic
Tonul cu Slaw Asiatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 447 calorii, 55g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $9.1 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de orez, frunze de coriandru, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Ahi ton cu dulce și picant asiatice Slaw, Taco de ton ahi ars cu Slaw asiatic și sos de prune, și Burger asiatic de pui cu maioneză picantă de lămâie și salată asiatică murată pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate75
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista