Ton cu salsa de portocale-piper

Ton cu salsa portocaliu-piper ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 643 calorii, 81G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 4 și costă $12.62 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți portocale de buric, oțet de vin roșu, sare grosieră și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Această rețetă de la Martha Stewart are 5 fani. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Încercați Ton Înnegrit Cu Salsa Cu Zest Portocaliu, Fripturi De Biban De Mare Cu Salsa Portocalie (Sau Ton), și Fripturi De Biban De Mare Cu Salsa Portocalie (Sau Ton) pentru rețete similare.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.