Ton cu salată mediteraneană de linte

Ton cu salată mediteraneană de linte
Tonul cu salată mediteraneană de linte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 536 calorii, 59G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $7.3 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, morcovi, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este excelent. Încercați Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată Antipasto Tunan mediteranean, Salată Mediteraneană De Linte, și Salată Mediteraneană De Linte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu și gătiți și amestecați morcovii, ceapa roșie, usturoiul și sarea și piperul până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă lintea și apa, se fierbe și se reduce focul la foc mic. Gatiti lintea pana se inmoaie, dar nu moale, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă RoșieCeapă Roșie
MorcovMorcov
LinteLinte
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți excesul de lichid și transferați într-un castron. Se amestecă 3 linguri de ulei de măsline, 1 1/2 linguri de suc de lămâie, pătrunjel și sare suplimentară și piper negru, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Stropiți 1 1/2 linguri de suc de lămâie peste fripturile de ton și presărați ambele părți ale fripturilor cu sare și piper. Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare până când uleiul este foarte fierbinte, așezați fripturile în uleiul fierbinte și căutați pe fiecare parte până când exteriorul tonului este bine rumenit și interiorul este roz, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Împărțiți salata de linte între 4 farfurii și serviți o friptură de ton lângă salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Friptură De TonFriptură De Ton
Ulei De MăslineUlei De Măsline
LinteLinte
FripturăFriptură
TonTon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista