Ton cu salată caldă de castraveți și fenicul

Ton cu salată caldă de castraveți și fenicul
Tonul cu salată caldă de castraveți și fenicul este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $6.33 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 378 calorii, 41G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pătrunjel, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Boabe calde de grâu cu ton, fenicul și măsline, Salată Caldă De Andive Și Fenicul, și Salată Caldă De Cartofi Cu Slănină Și Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți 2 linguri de ulei peste fripturile de ton. Condimentează cu sare și o cantitate generoasă de piper. Dați la frigider până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Încălziți 2 linguri de ulei rămas într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați feniculul și gătiți, amestecând des, aproximativ 4 minute, doar până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
4
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați castravetele, șalotele, sucul de lămâie, restul de 2 lingurițe de ulei și ierburile în fenicul și amestecați. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CastraveteCastravete
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FeniculFenicul
IerburiIerburi
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Încălziți o tigaie mare la foc mare până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați tonul și gătiți, întorcând o dată, aproximativ 1 minut pe fiecare parte, până când este ars.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
8
Transferați fiecare friptură de ton pe o farfurie. Folosind o lingură cu fante, serviți salata deasupra și drapați 2 hamsii peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
HamsiiHamsii
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
9
Ornează fiecare cu o pană de lămâie. Puneți pansamentul în jurul tonului și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
TonTon
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista