Ton cu salată caldă de castraveți și fenicul
Tonul cu salată caldă de castraveți și fenicul este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $6.33 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 378 calorii, 41G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pătrunjel, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Boabe calde de grâu cu ton, fenicul și măsline, Salată Caldă De Andive Și Fenicul, și Salată Caldă De Cartofi Cu Slănină Și Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți 2 linguri de ulei peste fripturile de ton. Condimentează cu sare și o cantitate generoasă de piper. Dați la frigider până când este gata de gătit.
Încălziți 2 linguri de ulei rămas într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați feniculul și gătiți, amestecând des, aproximativ 4 minute, doar până când este crocant.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească.
Adăugați castravetele, șalotele, sucul de lămâie, restul de 2 lingurițe de ulei și ierburile în fenicul și amestecați. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare la foc mare până când este foarte fierbinte.
Adăugați tonul și gătiți, întorcând o dată, aproximativ 1 minut pe fiecare parte, până când este ars.
Transferați fiecare friptură de ton pe o farfurie. Folosind o lingură cu fante, serviți salata deasupra și drapați 2 hamsii peste fiecare porție.
Ornează fiecare cu o pană de lămâie. Puneți pansamentul în jurul tonului și serviți imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.