Tonul cu Pilaf de orez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 463 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, arpagic, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este minunat. Rețete similare includ Orez Pilaf cu tunan proaspăt și ierburi, Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin, și Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez.
Instrucțiuni
1
Așezați orezul și 2 căni de apă într-o oală și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până se înmoaie. Condimentează cu cimbru și 1/4 linguriță de piper. Se amestecă ușor în orezul fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
Ulei De Măsline
Piper
Ceapă
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Așezați edamame într-o oală separată cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se amestecă în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
5
Încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie. Frecați tonul cu restul de 1/4 linguriță de piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Piper
Sare
Ton
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Așezați tonul în tigaie și gătiți până la coacerea dorită. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Așezați șalotele în tigaie. Creșteți căldura la mare și turnați 3/4 cană de apă. Gatiti pana cand lichidul se reduce la aproximativ 1/2 cana, apoi amestecati arpagicul, coaja de portocala si sucul de portocale. Aranjați peștele peste orez și stropiți cu sosul pentru a servi.
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.