Ton cu ierburi cu Caponata și cremă caldă de lămâie Fraiche

Ton cu ierburi cu Caponata și cremă caldă de lămâie Fraiche
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Tonul ars cu ierburi cu Caponatan și cremă caldă de lămâie Fraiche ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 2227 calorii, 118g de proteine, și 146g de grăsime fiecare. Pentru $14.16 pe portie, această rețetă acoperă 85% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Un amestec de măsline kalamatan, busuioc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Ton cu ierburi cu Caponatan și cremă caldă de lămâie Fraiche, Salată Caldă De Orzo Cu Sfeclă Și Creme Fraiche, și Bruschetta de ton la grătar cu Chipotle Cr fra fra fra fra pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați hamsiile și fulgii de ardei roșu și gătiți și amestecați câteva minute pentru a crea o aromă de bază. Prăjiți vinetele în uleiul de hamsii, până devine maro și lipicios, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
HamsiiHamsii
VineteVinete
BazaBaza
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați roșiile, ardeiul roșu, ceapa și usturoiul, continuați să gătiți până când legumele se descompun și se înmoaie, aproximativ 15 minute. Aruncați caperele, stafidele, măslinele, oțetul balsamic, zahărul și busuiocul; condimentează cu sare și piper. Coborâți focul și fierbeți încet până se îngroașă, aproximativ 20 până la 30 de minute. Caponata are un gust excelent cald, rece sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sare și PiperSare și Piper
Ardei RoșuArdei Roșu
LegumeLegume
TomateTomate
StafideStafide
CapereCapere
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
ZahărZahăr
1
Puneți bulionul de pui, usturoiul și coaja de lămâie într-o cratiță și puneți-l la foc mediu. Se fierbe ușor până când stocul se reduce la jumătate și se îngroașă ușor. Scoateți oala de pe foc, pescuiți usturoiul și adăugați creme fraiche. Chiar înainte de a fi gata să plătiți vasul, bâzâiți sosul cu un blender portabil până când este gros și spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Creme FraicheCreme Fraiche
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
UsturoiUsturoi
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Pentru a face tonul: frecați puțin ulei de măsline pe bucata de ton. și condimentați cu o cantitate corectă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TonTon
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Puneți ierburile tocate într-un vas plat și rulați în ierburi pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
RolaRola
4
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare și acoperiți cu 2 linguri de ulei de măsline. Când uleiul devine tulbure, așezați tonul acoperit cu ierburi în tigaia fierbinte și căutați aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte; pe măsură ce tonul se gătește, carnea roșie va deveni mai albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne RoșieCarne Roșie
TonTon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați tonul pe o tăietură și feliați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Pentru a servi: lingurați caponata pe fundul a 2 farfurii, așezați feliile de ton cu ierburi în jurul centrului și stropiți totul cu sosul spumos de cremă de lămâie fraiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
LămâieLămâie
SosSos
TonTon

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista