Ton cu fasole albă și sos de roșii uscat la soare
Tonul cu fasole albă și sos de roșii uscate la soare este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 687 calorii, 56G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,66 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii uscat la soare, cimbru, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Ton cu fasole albă și sos de roșii uscat la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-un castron mediu.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi fasolea cu 3 inci.
Lăsați să stea peste noapte.
Combinați fasolea și stocul într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și fierbeți până când fasolea este doar fragedă, aproximativ 1 oră.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Se adauga ceapa, morcovul si telina si saut pana aproape se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați cimbru și coaja de lămâie și amestecați 1 minut.
Adăugați fasole, 1/2 cană de lichid de gătit rezervat și 2 linguri de ulei și aruncați până se încălzește, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se ia de pe foc. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o altă tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Presărați tonul cu sare și piper.
Adăugați ton în tigaie și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Lingurați fasolea pe centrul fiecăreia dintre cele 4 farfurii, împărțind în mod egal între farfurii. Completați fiecare cu friptură de ton. Puneți sosul de roșii uscat la soare peste fripturile de ton și serviți imediat.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.