Tonul cu fasole albă și sos de roșii uscate la soare este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 687 calorii, 56G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,66 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii uscat la soare, cimbru, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Ton cu fasole albă și sos de roșii uscat la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi fasolea cu 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
3
Lăsați să stea peste noapte.
4
Scurgere.
5
Combinați fasolea și stocul într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și fierbeți până când fasolea este doar fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
7
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se adauga ceapa, morcovul si telina si saut pana aproape se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
9
Adăugați cimbru și coaja de lămâie și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Cimbru
10
Adăugați fasole, 1/2 cană de lichid de gătit rezervat și 2 linguri de ulei și aruncați până se încălzește, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fasole
Ulei De Gătit
11
Se ia de pe foc. Acoperiți pentru a vă încălzi.
12
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o altă tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Presărați tonul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ton
14
Adăugați ton în tigaie și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Lingurați fasolea pe centrul fiecăreia dintre cele 4 farfurii, împărțind în mod egal între farfurii. Completați fiecare cu friptură de ton. Puneți sosul de roșii uscat la soare peste fripturile de ton și serviți imediat.
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.