"Ton" crescut, (acum) caserola de Crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 354 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, bulion de pui, tăiței de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Quick & Easy Aragaz Top Ton " Caserola ", Caserola de ciuperci "ton" vegană, și Tacone de ton alb "Thetis Queen" cu pete picante P pentru rețete similare.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.