Ton condimentat ars cu dovlecel - Thon aux aux, condimente sur lit de dovlecei

Ton condimentat ars cu dovlecel - Thon aux aux, condimente sur lit de dovlecei
Ton condimentat ars cu dovlecei-Thon aux aux sur lit de dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1052 calorii, 99G de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $14.87 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați radeți sfecla roșie, presărați peste mai multe picături de ulei de măsline și serviți fără să așteptați, luați o farfurie și în mijloc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Franceză într-o clipă: ton rar condimentat marocan, Abandon nesăbuit: Ahi Tunan ars pe un pat de panglici de dovlecei și paste integrale de grâu cu sos picant, și Dovlecei umpluți cu Tunan și pesmet pentru rețete similare.

Ingrediente

6creveți și cu veneAșezați friptura de ton deasupra și terminați cu niște salată de sfeclă rasăAșezați friptura de ton deasupra și terminați cu niște salată de sfeclă rasă6creveți și cu veneLuați fripturile de ton și apăsați ușor fundul și fața în semințele zdrobiteLuați fripturile de ton și apăsați ușor fundul și fața în semințele zdrobite6creveți și cu veneSe amestecă oțetul balsamic cu uleiul de aluneSe amestecă oțetul balsamic cu uleiul de alune6creveți și cu veneRadeți sfecla roșie decojităRadeți sfecla roșie decojită11 lingură de oregano uscatSe adaugă ulei de măsline și se lasă deoparteSe adaugă ulei de măsline și se lasă deoparte1lingura. otet de vin rosuLuați o tigaie și încălziți o lingură ulei de măslineLuați o tigaie și încălziți o lingură ulei de măsline3Presărați peste mai multe picături de ulei de măsline și serviți fără să așteptați, cu un strop de suc de lămâie, dacă dorițiPresărați peste mai multe picături de ulei de măsline și serviți fără să așteptați, cu un strop de suc de lămâie, dacă doriți6creveți și cu veneSe adaugă sare și piperSe adaugă sare și piper6creveți și cu veneAdăugați sare și piper, dovleceii amestecați și coriandrul proaspăt tocatAdăugați sare și piper, dovleceii amestecați și coriandrul proaspăt tocat1halbăLuați un mortar și zdrobiți toate semințele de condimente împreună (exce pentru floarea de sel)Luați un mortar și zdrobiți toate semințele de condimente împreună (exce pentru floarea de sel)1miciSe toacă în celălalt dovlecelSe toacă în celălalt dovlecel6creveți și cu veneGatiti un dovlecel taiat in bucati in apa clocotita timp de 10 mns sau cam asa ceva. Se amestecă bine cu un procesor manual (30 s este suficient)Gatiti un dovlecel taiat in bucati in apa clocotita timp de 10 mns sau cam asa ceva. Se amestecă bine cu un procesor manual (30 s este suficient)6creveți și cu veneSpălați dovleceiiSpălați dovleceii6creveți și cu veneSe amestecă cu sfecla roșie și se lasă deoparteSe amestecă cu sfecla roșie și se lasă deoparte6creveți și cu veneCăutați pe fiecare parte timp de aproximativ 30 s sau mai puțin. Asigurați-vă că carnea de ton rămâne roz 8Căutați pe fiecare parte timp de aproximativ 30 s sau mai puțin. Asigurați-vă că carnea de ton rămâne roz 86creveți și cu veneSe presară cu fleur De sel și 3 crenguțe de mărarSe presară cu fleur De sel și 3 crenguțe de mărar1miciLuați o farfurie și în mijloc, așezați un dovlecel (dimensiunea fripturilor de ton) în mijlocLuați o farfurie și în mijloc, așezați un dovlecel (dimensiunea fripturilor de ton) în mijloc

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista