Ton Bourbon-Muștar La Grătar

Ton Bourbon-Muștar La Grătar
Tonul Bourbon-muștar la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.02 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 362 calorii, 40g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Un amestec de muștar dijon, suc de mere, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pui Bourbon Cu Zahăr Brun La Grătar Cu Muștar, Cotlet de porc la grătar cu piersică, Bourbon, sos de muștar, și Miere de muștar somon la grătar sau fripturi de ton.

Instrucțiuni

1
În vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri), așezați peștele. Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, sarea, bourbonul, muștarul și ceapa; se toarnă peste pește. Capac; refrigerați 1 oră pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
MuștarMuștar
CeapăCeapă
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
BolBol
2
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți peștele din marinată; se toarnă marinada în cratiță de 1 litru și se rezervă. Periați cu grijă grătarul cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
MarinadaMarinada
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Puneți peștele pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 10-15 minute, intorcand o data, pana cand pestele se fulgi usor cu furculita si este usor roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Se încălzește marinada până la fierbere; se toarnă peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate62
Revista