Tonul ars cu sos de citrice, roșii și măsline este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 7,37 USD pe porție. O porție conține 492 calorii, 42G de proteine, și 29G de grăsime. Dacă aveți la îndemână fripturi de ton, usturoi, roșii prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Ton Ars Cu Sos De Citrice, Pește-spadă ars cu sos de roșii-măsline, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați fiecare roșie în patru pene, tăiați miezurile și îndepărtați semințele și pulpa. Feliați roșiile pe lungime în fâșii de 1/4 inch. Într-o strecurătoare, aruncați-le cu 1/4 linguriță. sare și lasă-le să se scurgă 15 minute. Între timp, radeți fin coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Puneți coaja într-un castron mediu. Lucrând peste castron, segmentați lămâia și portocalele. Într-o mașină de tocat condimente sau mortar și pistil (sau cu un ciocan de carne; puneți condimentele într-o pungă cu fermoar), măcinați grosolan coriandrul și boabele de piper. Apăsați condimentele pe ambele părți ale fripturilor de ton. Încălziți ușor 3 Tbs. de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Friptură De Ton
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Bețișoare De Covrig
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
3 Căni De Pesmet Panko
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați hamsiile și amestecați-le în ulei cu spatele unei linguri până aproape dizolvate. Întoarceți focul la minim, adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați fâșiile de roșii scurse, segmentele de portocale și lămâie (cu coaja și sucul) și măslinele în tigaie. Aruncați foarte ușor pentru a vă încălzi, având grijă să nu rupeți segmentele de citrice. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Aluat De Pâine De Porumb
3 Bețișoare De Covrig
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Transferați într-un castron de servire și păstrați-l la cald. Ștergeți tigaia, puneți-o la foc mediu-mare și turnați restul de 2 Tbs. ulei. Sare generos fripturile de ton pe ambele părți. Lucrând în loturi, dacă este necesar, prăjiți fripturile, apăsând pe ele în timp ce gătiți pentru a ajuta la dezvoltarea unei cruste, până se rumenesc, 2 până la 3 minute. Întoarceți tonul și continuați să gătiți până se rumenesc, încă 2 până la 3 minute pentru mediu rar până la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Ton
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Mandarine, Fiecare
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Transferați tonul pe farfurii și serviți cu sosul cald de citrice.
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.