Ton Ars Cu Sos De Citrice, Roșii Și Măsline
Tonul ars cu sos de citrice, roșii și măsline este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 7,37 USD pe porție. O porție conține 492 calorii, 42G de proteine, și 29G de grăsime. Dacă aveți la îndemână fripturi de ton, usturoi, roșii prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Ton Ars Cu Sos De Citrice, Pește-spadă ars cu sos de roșii-măsline, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare roșie în patru pene, tăiați miezurile și îndepărtați semințele și pulpa. Feliați roșiile pe lungime în fâșii de 1/4 inch. Într-o strecurătoare, aruncați-le cu 1/4 linguriță. sare și lasă-le să se scurgă 15 minute. Între timp, radeți fin coaja de lămâie.
Puneți coaja într-un castron mediu. Lucrând peste castron, segmentați lămâia și portocalele. Într-o mașină de tocat condimente sau mortar și pistil (sau cu un ciocan de carne; puneți condimentele într-o pungă cu fermoar), măcinați grosolan coriandrul și boabele de piper. Apăsați condimentele pe ambele părți ale fripturilor de ton. Încălziți ușor 3 Tbs. de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu.
Adăugați hamsiile și amestecați-le în ulei cu spatele unei linguri până aproape dizolvate. Întoarceți focul la minim, adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Adăugați fâșiile de roșii scurse, segmentele de portocale și lămâie (cu coaja și sucul) și măslinele în tigaie. Aruncați foarte ușor pentru a vă încălzi, având grijă să nu rupeți segmentele de citrice. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați într-un castron de servire și păstrați-l la cald. Ștergeți tigaia, puneți-o la foc mediu-mare și turnați restul de 2 Tbs. ulei. Sare generos fripturile de ton pe ambele părți. Lucrând în loturi, dacă este necesar, prăjiți fripturile, apăsând pe ele în timp ce gătiți pentru a ajuta la dezvoltarea unei cruste, până se rumenesc, 2 până la 3 minute. Întoarceți tonul și continuați să gătiți până se rumenesc, încă 2 până la 3 minute pentru mediu rar până la mediu.
Transferați tonul pe farfurii și serviți cu sosul cald de citrice.
42, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
17, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.