Ton Ars Cu Semințe De Fenicul Și Unt Brun Caper

Ton Ars Cu Semințe De Fenicul Și Unt Brun Caper
Tonul ars cu semințe de fenicul și untul maro Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 514 calorii, 40g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $6.4 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, smântână grea, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fripturi de ton arse cu unt de capere, Somon ars cu unt de muștar-caper, și Friptură prăjită cu unt de caper-hamsie.

Instrucțiuni

1
Puneți sucul de lămâie și caperele într-un 1-qt. cupa de măsurare rezistentă la căldură. Aduceți untul și smântâna la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând des. Amestecul va arătaomogen la început și apoi se va separa și va începe să devină maro auriu. Continuați să bateți până când devine o culoare rugină închisă, aproximativ 10 minute în total. Se toarnă cu grijă amestecul de unt brun în sucul de lămâie; untul va fierbe și se va pulveriza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Bateți pentru a combina și a reveni la cratiță, de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Presărați tonul pe ambele părți cu semințele de fenicul, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci (de preferință fontă) la foc mediu-mare până când strălucește fierbinte. Căutați tonul pe ambele părți până când ați terminat după bunul plac, aproximativ 2 minute pe parte pentru mediu rar (încă crud la mijloc) sau 3 minute pe parte pentru mediu (doar roz la mijloc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați tonul în farfurii. Dacă este necesar, reîncălziți rapid sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
6
Serviți tonul stropit cu sosul. Sugestii de servire acest ton este delicios presărat cu pătrunjel proaspăt și se împerechează bine cu fenicul prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
1
Dimensiune
2
pe baza a patru porții, calorii
1
600, grăsime
2
33, Calorii Grase
1
290, Grăsimi Saturate
2
16, proteine
3
72, Grăsimi Mononesaturate
4
10, carbohidrați
5
400, colesterol
6
220, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
2, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista