Ton Ars Cu Semințe De Fenicul Și Unt Brun Caper
Tonul ars cu semințe de fenicul și untul maro Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 514 calorii, 40g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $6.4 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, smântână grea, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fripturi de ton arse cu unt de capere, Somon ars cu unt de muștar-caper, și Friptură prăjită cu unt de caper-hamsie.
Instrucțiuni
Puneți sucul de lămâie și caperele într-un 1-qt. cupa de măsurare rezistentă la căldură. Aduceți untul și smântâna la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând des. Amestecul va arătaomogen la început și apoi se va separa și va începe să devină maro auriu. Continuați să bateți până când devine o culoare rugină închisă, aproximativ 10 minute în total. Se toarnă cu grijă amestecul de unt brun în sucul de lămâie; untul va fierbe și se va pulveriza.
Bateți pentru a combina și a reveni la cratiță, de pe foc.
Presărați tonul pe ambele părți cu semințele de fenicul, sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci (de preferință fontă) la foc mediu-mare până când strălucește fierbinte. Căutați tonul pe ambele părți până când ați terminat după bunul plac, aproximativ 2 minute pe parte pentru mediu rar (încă crud la mijloc) sau 3 minute pe parte pentru mediu (doar roz la mijloc).
Transferați tonul în farfurii. Dacă este necesar, reîncălziți rapid sosul.
Serviți tonul stropit cu sosul. Sugestii de servire acest ton este delicios presărat cu pătrunjel proaspăt și se împerechează bine cu fenicul prăjit.
pe baza a patru porții, calorii
72, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
2, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.