Ton ars cu Salsa de Avocado

Ton ars cu Salsa de Avocado
Tonul ars cu Salsan de Avocado este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 431 calorii, 43G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,3 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr brun, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Ton ars cu Avocado, Tartar De Ton Ahi Ars Cu Avocado, și Ton ars cu Salsa de ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați sosul de soia și zahărul brun într-un castron mic, amestecând până se dizolvă zahărul brun. Rezervați 1 lingură amestec de sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare. Înveliți tigaia uniform cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
4
Adăugați fripturi în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere, ungând frecvent fripturile cu amestec de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți fripturile din tigaia pentru grătar; stropiți cu 1 lingură de amestec de soia rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
6
Serviți pește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
PeștePește

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista