Ton ars, coadă galbenă și somon cu trei sosuri de scufundare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tonul ars, coada galbenă și somonul cu trei sosuri de scufundare. Această rețetă face 10 porții cu 475 calorii, 28G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 133 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ulei de canolan, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Ton ars, coadă galbenă și somon cu trei sosuri de scufundare, Ton ars de susan cu sos de ghimbir-morcov, și Ton ars de susan cu sos de ghimbir-morcov sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: frigarui de lemn de 6 inci, inmuiate in apa rece timp de cel putin 1 ora
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din Lemn
3
Preîncălziți un grătar cu cărbune sau un aragaz ceramic cu cărbune în stil kamado pentru grătar direct la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Infilați o fâșie de pește pe frigărui, periați cu ulei pe ambele părți și presărați sare și piper. Grătiți până când este ușor carbonizat pe ambele părți și încă rar la mijloc, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Serviți pe platouri cu sosurile de scufundare în boluri mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Bateți împreună maioneza, usturoiul, coaja de tei și sucul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Lăsați să stea 10 minute pentru a permite aromelor să se îmbine înainte de servire.
8
Bateți împreună sosul de soia, sucul de lămâie, sosul chile-usturoi și zahărul și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Lăsați sosul să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Adăugați ghimbirul și fulgii de chile roșii și gătiți până când ghimbirul este moale, aproximativ 2 minute. Creșteți căldura la mare, adăugați sucul de portocale, zahărul brun, sosul de soia și sucul de lămâie și gătiți până când amestecul este redus cu aproximativ un sfert, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Sifon Crema Dietetica
1 Căpșună, Decojită
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
12
Se ia de pe foc, se amestecă oțetul de orez și portocalele și limes zests și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Sare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
13
Adăugați ceapa verde și semințele de susan chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Tonul poate fi asociat cu vinul Pinot Noir, Merlot și Ros. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele mai cărnos, cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un model de culoare Roz Se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.