Ton ars, coadă galbenă și somon cu trei sosuri de scufundare

Ton ars, coadă galbenă și somon cu trei sosuri de scufundare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tonul ars, coada galbenă și somonul cu trei sosuri de scufundare. Această rețetă face 10 porții cu 475 calorii, 28G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 133 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ulei de canolan, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Ton ars, coadă galbenă și somon cu trei sosuri de scufundare, Ton ars de susan cu sos de ghimbir-morcov, și Ton ars de susan cu sos de ghimbir-morcov sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: frigarui de lemn de 6 inci, inmuiate in apa rece timp de cel putin 1 ora
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
3
Preîncălziți un grătar cu cărbune sau un aragaz ceramic cu cărbune în stil kamado pentru grătar direct la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Infilați o fâșie de pește pe frigărui, periați cu ulei pe ambele părți și presărați sare și piper. Grătiți până când este ușor carbonizat pe ambele părți și încă rar la mijloc, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Serviți pe platouri cu sosurile de scufundare în boluri mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Bateți împreună maioneza, usturoiul, coaja de tei și sucul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Lăsați să stea 10 minute pentru a permite aromelor să se îmbine înainte de servire.
8
Bateți împreună sosul de soia, sucul de lămâie, sosul chile-usturoi și zahărul și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Lăsați sosul să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Adăugați ghimbirul și fulgii de chile roșii și gătiți până când ghimbirul este moale, aproximativ 2 minute. Creșteți căldura la mare, adăugați sucul de portocale, zahărul brun, sosul de soia și sucul de lămâie și gătiți până când amestecul este redus cu aproximativ un sfert, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
12
Se ia de pe foc, se amestecă oțetul de orez și portocalele și limes zests și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
13
Adăugați ceapa verde și semințele de susan chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată

Ingrediente

101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat1parmezan ras8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteUlei de CanolaUlei de Canola1Oreos dublu umplutchile-sos de usturoichile-sos de usturoi454ardei habenerofile de coadă galbenă, feliat în fâșii groase de 1 inchfile de coadă galbenă, feliat în fâșii groase de 1 inch2Crustă: firimituri de biscuiți grahamghimbir proaspăt curățat și ras finghimbir proaspăt curățat și ras fin2cuișoareusturoi, zdrobit într-o pastă cu sareusturoi, zdrobit într-o pastă cu sare1Zest și suc de varZest și suc de var1Suc de varSuc de var591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2Crustă: firimituri de biscuiți grahamzahăr brun deschiszahăr brun deschis0cp. legume (de exemplu, spanac)coaja de var rasăcoaja de var rasă2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsos de soia cu conținut scăzut de sodiusos de soia cu conținut scăzut de sodiu2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale1cp. legume (de exemplu, spanac)coaja de portocală rasăcoaja de portocală rasă0cp. legume (de exemplu, spanac)fulgi roșii de chilefulgi roșii de chile2Crustă: firimituri de biscuiți graham1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune454ardei habenerofile de somon fără piele, feliat în fâșii groase de 1 inchfile de somon fără piele, feliat în fâșii groase de 1 inch101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1lingura. otet de vin rosuscallion (partea albă și verde), felii subțiriscallion (partea albă și verde), felii subțiri1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfriptură de mușchi de porc întreg, fără toppingurifriptură de mușchi de porc întreg, fără toppinguri1pinchPrindeți zahărulPrindeți zahărul454ardei habenerofile de ton fără piele, feliat în fâșii groase de 1 inchfile de ton fără piele, feliat în fâșii groase de 1 inch1Oreos dublu umplutsemințe de susan albe prăjitesemințe de susan albe prăjite

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Pinot Noir, Merlot și Ros. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele mai cărnos, cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un model de culoare Roz Se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Revista