Ton ahi crustat cu vinetă de rodie
Tonul ahi crustat cu vinaigretă de rodie este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 144 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rodie, semințe de fenicul, tei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Salată de brânză de capră cu crustă de Pecan cu vinetă de rodie, Salată de brânză de capră cu rodie cu vinaigretă de rodie de casă / cină progresivă și cadou, și Salată de Quinoa cu citrice de rodie cu vinetă de rodie de afine.
Instrucțiuni
Într-o mașină de tocat condimente sau mortar și pistil, zdrobiți semințele de coriandru, semințele de fenicul și boabele de piper.
Se transferă într-un castron puțin adânc și se amestecă pentru a se amesteca.
Condimentați ușor bucățile de ton cu sare.
Rulați fiecare bușten în amestecul de semințe zdrobite până când este complet acoperit, inclusiv capetele.
Între timp, faceți vinaigreta: într-un blender, amestecați împreună sucul de rodie, oțetul, sucul de lămâie, șalota și muștarul. Se amestecă încet în uleiul de măsline până se încorporează.
Adăugați busuiocul și arpagicul.
Feliați buștenii de ton în șindrilă groasă de 1/2 inch și stratificați-le pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Stropiți cu vinaigreta și garnisiți cu sare de mare și piper crăpat și, dacă doriți, semințe de rodie.
Încingeți fiecare farfurie cu o pană de var și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;