Ton Afumat
Tonul afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $13.23 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 832 calorii, 66g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de lămâie, bucăți de lemn de cireș, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare includ Dip De Ton Afumat, Dip De Ton Afumat, și Dip De Ton Afumat.
Instrucțiuni
Înmuiați bucățile de lemn în apă pentru a acoperi cel puțin 30 de minute.
Așezați fripturile de ton într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Se amestecă împreună 2 litri de apă și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste fripturi. Sigiliu sac; rece 3 ore, cotitură sac ocazional.
Scoateți fripturile din saramură. Se spală și se usucă.
Așezați pe un suport pentru a se usca la aer 30 de minute.
Ungeți cu ulei vegetal. Pat piper pe ambele părți ale fileului.
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
Scurgeți bucățile de lemn și așezați-le pe cărbuni.
Puneți tigaia cu apă în fumător; adăugați vin. Suport pentru haine cu spray de gătit; așezați în fumător.
Așezați fripturile pe raftul superior; acoperiți cu capacul fumătorului. Gătiti 3 până la 4 ore sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.