Tomato Basil Crostini
Tomato Basil Crostini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 32. Acest hor d ' oeuvre are 207 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, roșii Rome, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tomato Basil Crostini, Roșii Busuioc Waffle Fry Crostini, și Roșii uscate la soare și busuioc Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Puneți pâinea pe foaia de cookie-uri negrasă.
Ungeți 2 linguri de ulei pe pâine.
Coaceți 4 până la 5 minute sau până se rumenesc.
Se amestecă roșiile, restul de 2 linguri de ulei, usturoiul, brânza, busuiocul și sarea.
Așezați aproximativ 1 lingură de amestec de roșii pe fiecare felie de pâine caldă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.