Tomato & Brie Focaccia
Tomato & Brie Focaccia ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Anghinare-Brie Focaccia, Tomato Focaccia, și Tomato Focaccia.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, drojdie, zahăr și sare. Într-o cratiță mică, încălziți apa și 1/4 cană de ulei la 120 -130 -130 -130.
Adăugați la ingredientele uscate; bate doar până se umezește. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească timp de 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375. Puneți aluatul în jos. Apăsați într-un 13x9-in uns. tigaie de copt. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Într-un castron mic, combinați roșiile, usturoiul, condimentul Italian și uleiul rămas.
Se întinde peste aluat; se acoperă cu brânză.
Coaceți 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Așezați tigaia pe un suport de sârmă.