Tomatillo verde prăjit cu Burrata, chimen și busuioc

Tomatillo verde prăjit cu Burrata, chimen și busuioc
Tomatillos verde prăjit cu Burrata, chimen și busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $2.44 pe portie. O porție conține 339 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime. Un amestec de zară, păstăi de cardamom, păstăi de cardamom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 35 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Tomatillo verde prăjit cu Burrata, chimen și busuioc, Tomatillos Verde Prăjit, și Tomatillos Verde Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pare multă muncă, dar chiar nu este. tot ce trebuie să faci este să te pregătești pentru succes! Mai întâi, tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie sau hârtie pergament. Puneți un suport de răcire peste el. Aici vei ateriza materii tăi prăjiți.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Apoi, folosind mâinile, rupeți burrata în bucăți de mușcătură (1 pe felie de tomatillo) și aliniați-le pe o farfurie. Condimentează-le cu puțină sare și piper. Feliați-vă varul în pene, astfel încât să fie ușor să strângeți peste partea de sus a întregului lucru la sfârșit; păstrați-vă și busuiocul la îndemână. Pune-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
BurrataBurrata
BusuiocBusuioc
VarVar
4
Pentru a face uleiul de chimen: într-o tigaie foarte mică (fontă dacă o aveți), încălziți uleiul de măsline până aproape că fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ChimenChimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați semințele de chimen. (Semințele ar trebui să sfârâie odată ce au lovit acel ulei! Dacă nu, uleiul dvs. nu este suficient de fierbinte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
SemințeSemințe
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Gatiti, rotind tigaia din cand in cand, pana cand semintele de chimen se inchid la culoare (nu le lasati sa arda!). De îndată ce s-au întunecat, turnați uleiul într-un castron mic și lăsați-l să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
7
Apoi, apucați o tigaie mare (din nou fonta este minunată) și puneți-o la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați uleiul de canola. Urmăriți-l în timp ce vă configurați stația de dragare (dacă începe să fumeze, scoateți-l de pe foc pentru a se răci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
9
Se toarnă Zara într-un vas cu fund plat și se condimentează cu puțină sare și piper. Într-un alt castron cu formă similară, amestecați făina de porumb, făina, garam masala și ardeiul cayenne. Condimentează-l și cu un vârf generos de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei IuteArdei Iute
Garam MasalaGaram Masala
Lapte BătutLapte Bătut
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Pentru a verifica dacă uleiul este fierbinte, aruncați un vârf de amestec de făină-porumb în tigaie. Dacă sfârâie cu entuziasm la tine, este timpul să pleci!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Înmuiați ambele părți ale unei felii de tomatillo în zară. Apoi, folosind cealaltă mână (pentru a evita "gheara"), dragați-o în amestecul de făină de porumb. Scuturați excesul de făină de porumb și lăsați-l în ulei. Repetați cu cât mai multe felii puteți încadra în tigaie fără supraaglomerare. Până când ați plasat ultima felie în tigaie, probabil că va fi timpul să o răsturnați pe prima. Ar trebui să fie ușor auriu, dar nu moale. Gatiti inca un minut, apoi scoateti-l pe foaia de copt tapetata cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Făină De PorumbFăină De Porumb
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
1
Așezați tomatillos pe un platou. Completați fiecare cu o bucată de burrata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
BurrataBurrata
2
Stropiți acei cățeluși cu puțin ulei infuzat cu chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei InfuzatUlei Infuzat
ChimenChimen
3
Presărați niște busuioc deasupra și terminați cu o stoarcere de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BusuiocBusuioc
4
Serviți-vă imediat frumusețile verzi prăjite!
5
Combinați bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele întregi, păstăile de cardamom verde și păstăile de cardamom negru într-o râșniță de condimente/cafea și măcinați până se fin. Păstrați masala într-un recipient etanș, departe de lumina directă a soarelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cardamom NegruCardamom Negru
Cardamomuri VerziCardamomuri Verzi
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Cuișoare întregiCuișoare întregi
CafeaCafea
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista