Tomatillo Salsa Verde
Rețeta Tomatillo Salsa Verde se poate face în aproximativ 25 de minute. Pentru $1.27 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă de la Simply Recipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână tomatillos, ceapă, ardei serrano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană), și Salsa verde ușoară (Salsa Tomatillo) pentru conservare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Îndepărtați cojile de hârtie din tomatillos și clătiți bine.
Metoda De Prăjire A Cuptorului
Tăiați tomatillos în jumătate și așezați partea tăiată în jos pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Adăugați câțiva căței de usturoi în piele (dacă utilizați)
Așezați sub un broiler timp de aproximativ 5-7 minute pentru a înnegri ușor pielea tomatillos.
Metoda de prăjire în tigaie acoperiți fundul unei tigaie cu puțin ulei vegetal.
Se încălzește la căldură mare.
Așezați tomatillos în tigaie și căutați pe o parte, apoi răsturnați și rumeniți pe cealaltă parte.
Așezați tomatillos într-o cratiță, acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5 minute.
Îndepărtați tomatillos cu o lingură cu fante.
Așezați roșiile fierte, sucul de lămâie, ceapa, usturoiul (dacă folosiți), coriandrul, ardeii iute într-un blender sau robot de bucătărie și pulsați până când toate ingredientele sunt tocate mărunt și amestecate.
Condimentează după gust cu sare. Se răcește în frigider.
Serviți cu chipsuri sau ca acompaniament de salsa la mâncărurile mexicane.