Tomatillo Cu Geamuri Copil Spate Coaste

Tomatillo cu geamuri copil coaste spate este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1041 calorii, 90g de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de tomatillos, usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 28 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Coaste Din Spate Pentru Copii Glazurate, Coaste Din Spate Pentru Copii Glazurate, și Coaste Din Spate Pentru Copii Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați ardeiul, chimenul, sarea și piperul într-un bol mic. Bateți amestecul de condimente pe toate coastele. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați 2 până la 4 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F sau 250 de grade F cu ventilatorul pornit într-un cuptor cu convecție.
Așezați coastele într-un singur strat într-o tigaie și turnați apă la o adâncime de aproximativ 1/2 inch.
Coaceți, acoperit cu folie, timp de 45 până la 60 de minute în cuptor (sau pe un grătar cu capacul închis). Descoperiți și coaceți până când carnea este fragedă și începe să se îndepărteze de oase, încă 45 până la 60 de minute.
Scoateți coastele din tigaie și rezervați sucurile de tigaie pentru a le adăuga la glazura tomatillo.
Între timp, faceți glazura tomatillo: într-o cratiță mare la foc mediu-mare, sotează ceapa în grăsimea de rață până devine aurie.
Adăugați usturoiul, tomatillos și chiles serrano și gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul se îngroașă, 30 până la 45 de minute.
Adăugați sucurile de tigaie rezervate și cilantro și gătiți încă 10 minute. Puree cu un blender de imersie și adăugați siropul de arțar. Gatiti la foc mic timp de 10 minute, amestecand constant si avand grija sa nu ardeti. Condimentează cu sare și piper.
Rotiți cuptorul până la 450 de grade F sau preîncălziți grătarul. Dacă terminați coastele la cuptor, periați generos cu glazura și coaceți încă 10 minute pe fiecare parte, ungând cu glazura la fiecare 2 până la 3 minute. Pentru a grăta, glazurați Generos coastele și grătați 5 minute pe fiecare parte, perindând frecvent cu glazură suplimentară.
Tăiați coastele și serviți fierbinte cu glazură suplimentară pe lateral.