Tomate uscate la soare a Xifoli

Tomate uscate la soare a Xifoli
Roșii uscate la soare un Olixtoli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 162 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Dacă aveți suc de lămâie, frunze de busuioc, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie 30 de secunde sau până când sunt combinate.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați maioneză și procesați 15 secunde sau până când este netedă. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista