Tomate De Struguri "Blossoms"

Tomate De Struguri
Struguri de tomate" Blossoms "ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 58 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză Boursin piperată, Salam Genova, busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tomate De Struguri "Blossoms", Pâine prăjită cu Avocado cu ceapă dulce caramelizată, roșii de struguri, arpagic proaspăt de grădină și flori de arpagic, și Spaghete De Vară Cu Roșii Prăjite Cu Flori De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Se amestecă brânza și busuiocul până se combină bine. Puneți 1/2 linguriță de brânză în centrul a 1 rundă de salam. Apăsați 1 roșie, capătul cu tulpină în jos, în brânză (pentru a o stabiliza), apoi adunați salamul în jurul roșiei. Întoarceți Roșia înfășurată pe o parte și legați salamul cu un arpagic chiar sub adunări (manipulați arpagicul ușor, astfel încât să nu se rupă), lăsând partea superioară a roșiei expusă. Faceți mai multe" flori " în același mod, apoi tăiați arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
SalamSalam
TomateTomate
BusuiocBusuioc
1
* Florile de roșii pot fi făcute cu 4 ore înainte și răcite, acoperite lejer cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de servire.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista