Tomate-Citrice Somon
Somonul de tomate-citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 311 calorii, 35g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, file de somon, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Încercați Citrus infuzat somon cu o crustă de piper de citrice., Somon De Citrice, și Somon De Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți 1/2 linguriță de coajă de portocală; strecurați 1/4 cană de suc din 1 portocală într-o sită peste un bol. Secțiunea rămase 2 portocale la egal 1 secțiuni ceașcă.
Presărați peste pește 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pește, partea de sus în jos, la tigaie; gatiti 5 minute.
Scoateți peștele din tigaie.
Se adaugă ceapa în tigaie; se sotează 3 minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Adăugați roșii, măsline, suc de portocale și coaja de portocale în tigaie; gătiți timp de 3 minute, amestecând ocazional. Se amestecă 1/8 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat. Aranjați peștele, rumenit cu fața în sus, peste amestecul de roșii în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 3 minute.
Adăugați secțiuni portocalii; gătiți 1 minut sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.