Tomate Ceapa Koora
Tomato ceapa Koora necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 134 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, semințe de muștar, ardei chile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Methi Dal / Menthi Koora Pappu, Kalchinan Aratikaya Koora-Stil Andhra Prăjită Pătlagină Curry, și Aloo Allam Pachimirchi Koora - Curry de cartofi cu ghimbir și ardei iute verde.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu; prăjiți ardeii roșii chile, semințele de chimen și semințele de muștar în uleiul fierbinte până când semințele încep să se stropească, 2 până la 3 minute.
Presărați pulberea de asafoetida peste semințe și adăugați frunzele de curry. Se amestecă ceapa, ardeii verzi de chile și pudra de turmeric în amestec; gătiți și amestecați până când ceapa se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Adăugați roșiile, pudra de chili roșu, zahărul și sarea; continuați să gătiți până când roșiile sunt pulpoase.
Se toarnă apa în amestec; se fierbe până când curry începe să se îngroașe, 5 până la 10 minute.
Garnisiți cu cilantro pentru a servi.