Tomato ceapa Koora necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 134 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, semințe de muștar, ardei chile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Methi Dal / Menthi Koora Pappu, Kalchinan Aratikaya Koora-Stil Andhra Prăjită Pătlagină Curry, și Aloo Allam Pachimirchi Koora - Curry de cartofi cu ghimbir și ardei iute verde.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu; prăjiți ardeii roșii chile, semințele de chimen și semințele de muștar în uleiul fierbinte până când semințele încep să se stropească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Roșu
Semințe De Muștar
Semințe De Chimen
Semințe
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați pulberea de asafoetida peste semințe și adăugați frunzele de curry. Se amestecă ceapa, ardeii verzi de chile și pudra de turmeric în amestec; gătiți și amestecați până când ceapa se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde
Asafoetida
Turmeric
Frunze De Curry
Ceapă
Semințe
3
Adăugați roșiile, pudra de chili roșu, zahărul și sarea; continuați să gătiți până când roșiile sunt pulpoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Tomate
Zahăr
Sare
4
Se toarnă apa în amestec; se fierbe până când curry începe să se îngroașe, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Apă
5
Garnisiți cu cilantro pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm