Tofu Thailandez cu dovlecei, ardei gras roșu și tei

Tofu Thailandez cu dovlecei, ardei gras roșu și tei
Rețeta tofu Thailandez cu dovlecei, ardei gras roșu și tei este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Pentru $1.87 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 337 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei gras, busuioc, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tofu Thailandez cu dovlecei, ardei gras roșu și tei, Tofu Thailandez Cu Dovlecei, Ardei Gras Roșu Și Tei, și Tofu Thailandez Picant Cu Ardei Gras Roșu Și Alune.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista